POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CRACTER PERSONAL PAGINA WEB
Expocar.Suzuki.ro (Autoturisme, Moto)

Prezenta Nota de Informare explica termenii si conditiile pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si vizitatorilor paginii de web www.expocar.suzuki.ro, intr-o maniera clara si transparenta.

CINE ESTE OPERATORUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Denumirea: S.C. EXPOCAR TRADE S.R.L.
Sediul: Str. Baba Novac, nr.165, Constanta
Telefon: +0241.694.222
E-mail: gdpr@expocar.ro

CARE ESTE SCOPUL SI TEMEIUL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

(i) Pentru analizarea utilizarii si calitati paginii Web precum si pentru asigurarea securitatii actiunilor desfasurate in cadrul paginii Web
(ii) Pentru a raspunde si gestiona corespunzator solicitarile si sesizarile dumneavoastra
(iii) Pentru executarea operatiunilor specifice business-ului nostru, cum ar fi operatiuni corporate generale, raportari interne, analize interne, dezvoltarea unor produse si servicii
(iv) Pentru a desfasura programe si chestionare de satisfactie a clientilor
(vi) Pentru a inteprinde demersurile necesare astfel incat sa satisfacem solicitarile dumneavoastra de Test Drive
(vii) Pentru a inteprinde demersurile necesare astfel incat sa satisfacem solicitarile dumneavoastra de verificare a campaniilor de rechemare in Service
(viii) Pentru a inteprinde demersurile necesare astfel incat sa satisfacem solicitarile dumneavoastra pentru a va construi o oferta, conform coordonatelor furnizate de catre dumneavoastra
(ix) Pentru a ne oferi posibilitatea de a fi in acord cu prevederile legale vis a vis de obligatiile noastre legale fata de autoritati si instante judecatoresti

CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM?

Pentru scopurile enumerate mai sus, prelucram urmatoarele categorii de date:
(i) Pentru analizarea modului de utilizare si a calitatii paginii noastre de web, am putea prelucra tipul de browser si sitemele de operare utilizate de catre dumneavoastra, adresa dumneavoastra IP, data si timpul (durata) petrecut pe pagina noastra web, numarul de sesiuni accesate si aria geografica in relatia cu partenerii externi furnizori ai hartilor. (“Date Accesate”). Furnizarea acestor date este necesara pentru utilizarea serviciilor noastre online. Pentru mai multe informatii referitoare la politica de cookies si alte tehnologii pe care le utilizam pentru functionarea in parametrii corecti ai paginii noastre web, va rugam sa accesati “Politica de Cookies” Cookie Policy.
(ii) Pentru a raspunde si gestiona sesizarile si solicitarile dumneavoastra am putea prelucra urmatoarele date cu caracter personal:
• Numele si Prenumele furnizate de catre dumneavoastra,
• Adresa de email furnizata de catre dumneavoastra,
• Numarul de telefon furnizat de catre dumneavoastra,
• Continutul mesajului dumneavoastra asa cum ni l-ati furnizat precum si date “meta data” – (Servicii de Asitenta Clienti)
Furnizarea acestor date este voluntara. Providing this data is voluntary.
Totusi, in situatia in care nu ne furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate.
(iii) Pentru executarea operatiunilor specifice business-ului nostru, cum ar fi operatiuni corporate generale, raportari interne, analize interne, dezvoltarea unor produse si servicii am putea prelucra date pentru Servicii de Asistenta Clienti, Date Accesate, date de tip Chestionar Satisfactia Clientilor ("Internal Operations Data). In situatia in care nu ne furnizati aceste date, nu le vom putea utiliza pentru operatiunile noastre interne.

• numarul de telefon furnizat de catre dumneavoastra; ("Chestionar Date Clienti") Am putea utiliza datele colectate in cadrul Chestionarului Satisfatie Clienti, pentru a cosntrui profilul dumneavoastra si pentru a include acest profil in faza de segmentare a bazei de date a clientilor. Furnizarea acestor date de catre dumneavoastra este voluntara, la latitudinea dumneavoastra in intregime.
(vi) Pentru a va mentine informat prin intermediul Newsletter, despre produsele si serviciile oferite de catre noi sau Partenerii nostri de Business, am putea prelucra urmatoarele date:

• numele furnizat de catre dumneavoastra;

• adresa de email furnizata de catre dumneavoastra ("Newsletter data")
Furnizarea acestor date de catre dumneavoastra este voluntara, la latitudinea dumneavoastra in intregime. In cazul in care nu ne veti furniza aceste date, nu va vom putea transmite newsletter-ul.
(vii) Pentru a putea raspunde solicitarilor dumneavoastra in ceea ce priveste organizarea sesiunilor de Test Drive am putea prelucra urmatoarele date:

• Numele si Prenumele furnizate de catre dumneavoastra,

• Adresa de email furnizata de catre dumneavoastra,

• Numarul de telefon furnizat de catre dumneavoastra,

• Continutul mesajului dumneavoastra asa cum ni l-ati furnizat precum si “meta data”;

• Modelul Suzuki selectat de catre dumneavoastra ("Test drive data")
Furnizarea acestor date de catre dumneavoastra este voluntara, la latitudinea dumneavoastra in intregime. In cazul in care nu ne veti furniza aceste date, nu va vom putea satisface cererea.
(viii) Pentru a putea raspunde solicitarilor dumneavoastra in ceea ce priveste verificarea includerii sau nu a autoturismului dumneavoastra in cadrul campaniilor de rechemare in Service am putea prelucra urmatoarele date:

• Numele si Prenumele furnizate de catre dumneavoastra,

• Adresa de email furnizata de catre dumneavoastra,

• Numarul de telefon furnizat de catre dumneavoastra,

• Continutul mesajului dumneavoastra asa cum ni l-ati furnizat precum si “meta data”;

• Seria de Sasiu “VIN” asa cum a fost completat de catre dumneavoastra ("Rechemare in Service data")
Furnizarea acestor date de catre dumneavoastra este voluntara, la latitudinea dumneavoastra in intregime. In cazul in care nu ne veti furniza aceste date, nu va vom putea satisface cererea.
(IX) Pentru a putea raspunde solicitarilor dumneavoastra in ceea ce priveste construirea unei oferte personalizate am putea prelucra urmatoarele date:

• Numele si Prenumele furnizate de catre dumneavoastra,

• Adresa de email furnizata de catre dumneavoastra,

• Numarul de telefon furnizat de catre dumneavoastra,

• Continutul mesajului dumneavoastra asa cum ni l-ati furnizat precum si “meta data”;

• Modelul Suzuki selectat de catre dumneavoastra

• Accesoriile Suzuki selectate de catre dumneavoastra

• Alte servicii Suzuki selectate de catre dumneavoastra si mentionate explicit in solicitarea dumneavoastra de oferta 5 ("Solicitarea Oferta")
Furnizarea acestor date de catre dumneavoastra este voluntara, la latitudinea dumneavoastra in intregime. In cazul in care nu ne veti furniza aceste date, nu va vom putea putea satisface cererea.
(X) Pentru a raspunde solicitarilor oficiale transmise de la autoritati sau instante judecatoresti, am putea transfera datele dumneavoastra personale, colecate de la dumneavoastra, in limita competentelor legale in functie de solicitarile oficiale ale autoritatilor (“Formular Oficial pentru Date")

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE DUMNEAVOASTRA?

(i) Consimtamantul dumneavoastra expres conform Regulamentului UE 679/2016 (“GDPR”), Articolul 6 (1) pentru prelucrarea formularelor Solicitare Test Drive; Solicitare Oferta; Campanie Rechemare in Service. Puteti revoca in orice moment consimtamantul dumneavoastra prin dezabonare sau transmiterea unui email la gdpr@expocar.ro
(ii) Am putea prelucra formularul Official Requests Data pentru a ne oferi posibilitatea de a fi in acord cu prevederile legale vis a vis de obligatiile noastre legale fata de autoritati si instante judecatoresti conform Artcolului 6 (1) (c) si (e) din Regulamentul “GDPR”.
(iv) Am putea prelucra formularele Browsing data (Mod de Navigare sau Utilizare), Chestionar Date Satisfacerea Clientilor, Internal Operations Data si Prospect Dealer Data in baza interesului legitim conform Regulamentului UE 679/2016 (“GDPR”), Articolul 6 (1) litera (f).
De asemenea am putea construi profilul dumneavoastra in baza interesului legitim. Pentru a putea determina impactul utilizarii interesului legitim, am efectuat testul de echitate (balancing test). Am tinut cont de masura in care drepturile, interesele si libertatile dumneavoastra pot fi afectate de activitatile noastre de prelucrare a datelor precum si de structura noastra organizatorica si garantiile de confidentialitate oferite de noi. Am concluzionat in baza celor de mai sus ca datele relevante cu caracter personal utilizate in activitatile noastre de prelucrare (asa cum sunt descries mai jos) nu afecteaza in mod disproportionat drepturile, interesele si libertatile dumneavoastra

PENTRU CE PERIODA STOCAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Păstrăm datele dvs. pe perioada de timp specific fiecarei activitati de prelucrare, conform detaliilor de mai jos. Pastrarea unor date ale dumneavoastra cu caracter personal se poate realiza pentru o perioada mai lunga de timp, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

• Browsing data (Mod de Navigare sau Utilizare), Chestionar Date Satisfacerea Clientilor, Internal Operations Data; Prospect Dealer Data; Oficial request Data – pana la 5 ani

• Solicitare Test Drive; Solicitare Oferta; Campanie Rechemare in Service – Pana la onorarea solicitarii, dar nu mai mult de 5 ani

CINE POATE ACCESA DATELE DUMNEAVOASTRA?

Angajatii nostri ar putea accesa datele dumneavoastra cu caracter personal conform principiului “am nevoie sa cunosc” pentru indeplinirea atributiilor de serviciu. Pentru indeplinirea atributiunilor operationale ale companiei noastre, vom putea transfera datele dumneavoastra catre Magyar Suzuki Zrt. (Hungary, H-2500 Esztergom, Schweidel József utca 52, email: privacy@suzuki.hu).
De asemnea, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi folosite pentru a raspunde solicitarilor de Test Drive; Oferte; solutionarea sesizarilor si solicitarilor dumneavoastra; verificarii autoturismului daca este sau nu inclus intr-o campanie de rechemare in service. Furnizorii nostri de servicii pot avea acces la datele dumneavoastra.
Pagina noastra WEB este gazduita si operata de catre INFINIT SOLUTION.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Va puteti exercita oricand drepturile dumneavoastra, o descriere a acestora, fara a ne limita doar la acestea, fiind detaliata mai jos:
(i) Dreptul la acces: Aveti dreptul de intreba daca detinem sau nu detinem date cu caracter personal despre dumneavoastra si in cazul in care detin astfel de date puteti solicita detalii despre datele detinute. Avem obligatia de a va raspunde intrebarilor dumneavoastra daca detinem aceste date, de ce le detinem, cum le-am utilizat si catre cine au fost transferate sau cine a avut acces 8 la aceste date. Totusi acesta nu este un drept absolut si interesul altor indivizi pot restriction accesul dumneavoastra
(ii) Dreptul la rectificare: În cazul în care prelucram date cu caracter personal incomplete sau incorecte, puteți solicita oricând corectarea sau completarea acestora.
(iii) Dreptul la stergere (dreptul de “a fi uitat”): In anumite circumstante, putem sterge datele dumneavoastra, la cererea persoanei indreptatite.
(iv) Dreptul la restrictionarea prelucrarii: Aveti dreptul de a solicita limitarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal. In aceste situatii, vom putea utiliza datele dumneavoastra in scop limitat, in limitele cadrului legal.
(v) Dreptul la portabilitatea datelor: Ne puteți solicita să vă punem la dispoziție datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat in mod current si intr-un format care poate fi citit automat , în măsura în care prelucram aceste date în baza acordului dumneavoastră sau pentru executarea unui contract între noi, prelucrarea efectuindu-se prin mijloace automate
(vi) Dreptul la opozitie:
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal fara indicarea unui motiv specific si in acest caz nu vom putea prelucra datele dumneavoastara . Daca aveti dreptul de a va opune si exercitarea acestui drept este justificata, datele dumneavoastra cu caracter personal aferente obiectiei specific nu vor fi prelucrate. Exercitarea acestui drept, nu presupune costuri pentru dumneavoastra. Acest drept nu vi se aplica in cazul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate pentru demararea procesului de a incheia un contract sau de a onora un contract deja incheiat.
(vii) Dreptul de a depune o cerere sau sesizarea in fata autoritatilor: Dacă sunteți de părere că am încălcat prevederi ale dreptului român sau european în prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, lezând astfel drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pentru a putea clarifica întrebările dumneavoastră. Va puteti adresa Autorității Nationale de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu caracter personal (ANSPDCP), respectiv unei autorități europene de supraveghere, la urmatoarele coordinate: 28 30 G-ral 9 Gheorghe Magheru Bld. District 1, post code 010336, Bucharest, Romania; Email: anspdcp@dataprotection.ro; Telefon fix: +40.318.059.211; Fax +40.318.059.602)